Menü Bezárás
Szerviz 22

Műszaki vizsga

Személygépkocsi, Teherautó 3,5T-ig, Motorkerékpár, Traktor, Lassú jármű, Utánfutó. Műszaki vizsgára időpont kérés: +36 20 990 5391

Szerviz 14

Eredetiség vizsga

Eredetiség vizsgára időpont kérés: +36 20 990 5391

Szerviz 23

Futómű beállítás

Mikor ajánlott a futómű ellenőrzése, vagy beállítása? Új téligumi vagy nyárigumi vásárlása esetén. Rendellenes gumikopás. Futóműből jövő kopogó hang. Bizonytalan úttartás. Keréktárcsa sérülése esetén. Futóműalkatrész cseréje után. Időszakosan évente egyszer, vagy 15000 kilométerenként.

Szerviz 10

Gumiszerelés, centírozás

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek úgy a személyautó, mint kisteherautó gumiszerelés, gumijavítás valamint a kerék centírozás vagy oldalsérült gumik javítása terén is.

Szerviz 5

Teljeskörű gépjármű javítás

Szervizünkben műszaki vizsga és eredetiség vizsga is elvégeztethető. Teljeskörű autószervíz, motordiagnosztika és chiptuning a főbb tevékenységeink. De futómű állítás és klíma feltöltés, tisztítás sem hoz zavarba bennünket. Várjuk szeretettel szervizünkben.

Online szervízkönyv vezetés

Online szervízkönyv vezetés a VW, AUDI, Skoda és a Seat járművein.

Szerviz 15

Online diagnosztika

A gépjárműfenntartási munka – szerviz, hibafeltárás és javítás, hatósági ellenőrzés – diagnosztikai mérési eljárásokon alapszik. A műszaki diagnosztika a mechatronikai rendszerek állapot-vizsgálatához és üzemállapot felügyeletéhez szükséges műszaki információkat szolgáltatja. A gépjárműdiagnosztika a gépjármű állapotminősítéséhez szükséges, diagnosztikai módszerekkel végzett mérések és a mérésadat-értékelés összefoglaló megnevezése. A gépjármű, mint mechatronikai rendszer üzem- és üzemeltetési biztonságát a fedélzeti állapotfelügyelet nagyban segíti, mert a szolgáltatott információk révén az üzemeltető a működési rendellenességekről idejében szerez tudomást, a hiba helyét, jellegét és mértékét be tudja azonosítani, az üzemi jellemzők folyamatos megfigyelésére van módja, javító programozást tud végezni, új elemek illesztéséhez támogatást kap. Az üzemeltetett gépjárművek vizsgálata – tehát az üzemeltetői vizsgálatok – két alapvető területre oszthatóak. Az egyik a gépjármű autonóm állapot-felügyeletével való kommunikáció, míg a másik a fedélzeti diagnosztika által nem felügyelt rendszerek, illetve az alkatrészek, alkatrész-csoportok egyedi vizsgálata. Az elektronikusan vezérelt, majd irányított gépjárműtechnika magával hozta a fedélzeti diagnosztika méréstechnikáját és az adatközlés kommunikációs eszközeit. Napjaink gépjárműveinek összetett irányított rendszerei már kizárólag fedélzeti rendszerdiagnosztikával vizsgálhatóak, melyet a gyártók fejlesztenek ki, alkalmaznak járműveiken és a szervizeknek biztosítják a diagnosztikai hardver és szoftver eszközöket.

Szerviz 18

Vezérlőegység programozas, illesztés

Az ECU - Engine Control Unit - a motorvezérlő rendszer központi eleme. Feladata a motorvezérlő rendszer érzékelő elemei által szolgáltatott információk feldolgozása, és a minden időpillanatban megfelelő beavatkozó jelek létrehozása.

Szerviz 15

Chiptuning

• 10 - 30 % NYOMATÉK- ÉS TELJESÍTMÉNY NÖVELÉS • JOBB GYORSULÁS, KÖNNYEBB VEZETHETŐSÉG • 5-10% ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS • Teljesítménymérés és hangolás teljesítménymérő padon

Ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés

Garantáltan fertőtlenít és szagtalanítja az autó klímáját, szellőzőrendszerét és utasterét. Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan. Előre egyeztetett időpontban telephelyünkön. A kezelés megvárható, időtartama kb. 30-60 perc. Időpont egyeztetés: +36 20 510 2535

ÓZONOS UTASTÉR FERTŐTLENÍTÉS: 5.500Ft
TELJESKÖRŰ UTASTÉR ÉS KLÍMA FERTŐTLENÍTÉS: 8.500Ft